Loading Events

« All Events

Omedelbar! Vardagslydnad fortsättning med inslag av klicker

juni 2 @ 6:30 e m - 8:30 e m

Välkommen på kursen OMEDELBAR! hos AMIGA Education, en kurs där vi går vidare i träningen av vardagslydnaden med såväl ”sedvanlig” belöningsmetod men även med klicker! Klicker är ett effektivt sätt att belöna hunden, på kursen lär du dig grunderna och de tre olika metoderna inom klickerträning: sharing, targeting och louring.
 
Vardagslydnad fortsättning är en kurs för hunden som tidigare gått en valp- eller vardagslydnadskurs eller besitter liknande kunskaper.
 
OM KURSEN
Kursen omfattar 6 kurstillfällen varav ett är teori som sker online innan kurspraktiken inleds. Under grundträningen med hund tränar man ofta på närlydnad. På den här kursen vidgar vi perspektiven och tränar på avståndslydnad och att börja glesa ut frekvensen för godisbelöningen. Kursen syftar till att skapa ökad stabilitet i vardagen och väcka lust till träningen. 
 
KURSSCHEMA

Teori online: söndag 2 juni kl 18:30-20:30

Praktik, juni: tisdag 4 kl. 18:30-20, söndag 9, kl. 11-12:30 tisdag 11 kl. 18:30-20, söndag 16 kl. 11-12:30, tisdag 18 kl. 19-20:30.

 
PLATS
Grusåsen, Södertälje, ca 25 min. bilfärd från Stockholm C.
 
FÖRKUNSKAPER?
Kursen är för hundar från ca 6 månaders ålder och som har gått valp- eller grundkurs, alternativt innehar motsvarande kunskaper. Har du frågor maila kursledaren på stina@ccbreeding.com
 
VEM HÅLLER I KURSEN?
Stina Lundin är diplomerad hundinstruktör vid Hundens hus i Stockholm sedan 2008. Stina har även arbetat med utbildning av assistanshundsekipage. Hen anser att grunden i hundträning ska vara att det känns lustfyllt och kul, både för hunden och människan. Du som går kursen ska känna att du kommer vidare i din träning med tips och övningar anpassade för er.
Att arbeta med sin hund ska vara roligt, det ska bygga broar och stärka relationer!
 
Antal tillfällen: 6 (1 teori, 5 praktik)
Antal kurstimmar: 9,5h
Kursavgift: 1795 kr.
Rabatterad avgift t.o.m. 20 maj: 1495 kr. inkl. klicker!
 
HUR GÖR JAG?
Anmäl dig till kursen via länken nedan. Anmälan är bindande. Vill du betala din kurs i två omgångar? Då erläggs halva avgiften vid anmälan och andra halvan inför kursstart. Meddela oss detta i anmälan, längst ner. 
Anmälan>>>
 
För frågor: stina@ccbreeding.com
VÄLKOMMEN!

Details

Date:
juni 2
Time:
6:30 e m - 8:30 e m